Stackars den kraken som ger sig på mig...

Vaknade i morse och satte som vanligt på nyhetsmorgon. Mitt annars så kassa morgonhumör blev plötsligt ännu sämre. Inte nog med att man ska vara skraj för att gå hem från tunnelbanan mitt i natten med nycklarna som tilltänkt tillhygge och med hemska tankar om vad man ska göra med den stackaren som någon gång skulle få för sig att hoppa på mig. Nu går stockholmspolisen ut och avråder tjejer från att åka taxi ensamma. Under julhelgen har nämligen två tjejer blivit körda till lägenheter för att sen bli våldtagna av män som utgett sig för att vara taxichaufförer, med märkta bilar, taxameter och taxiuniform.
Jävla as. Lås in dem och släng bort nyckeln. De berövar tjejer friheten att kunna gå ute på kvällen utan någon eskort. Ska man inte kunna ta sig hem från en utekväll utan att vara livrädd för våldtäktsmän? Ska man inte ens kunna åka taxi längre?
Sen har vi historien om polischefen som åkt dit för våldtäkt och försök till våldtäkt mot barn. Åklagaren har stängt all insyn i fallet och man får inte ens veta hur starka misstankar man har mot honom. Samtidigt står en annan polischef och beklagar sig för hur äcklet svikit kåren och allmänheten... Men fortfarande håller man honom om ryggen genom att sekretessbelägga fallet.
Jag är så arg att jag skakar. Du din stackars krake som någonsin skulle våga ge sig på mig - jag tänker klösa ut dina ögon och knäa dig så hårt att du önskar att du aldrig blivit född. Du skulle få betala för alla äckel som nånsin taffsat på en tjej på krogen, som tror sig ha rätt att kränka och märka en tjej för livet. Din stackare.

RSS 2.0