Vin och tjejsnack

Med dunkande huvud på grund av sömnbrist, lagom mycket vin och alldeles för många cigaretter, så tvingar jag mig själv att hålla ögonen öppna (och T:s också för den delen) bara för att lägga upp min första bild på min nya blogg!

Ikväll har jag och Stjärtis (läs Gerda) varit ute hos underbara Mathilda i Espevik. Det blev Thaimat, rödvin och bra mycket tjejsnack. Det känns som om jag kännt människan i hela mitt liv fast än jag bara har träffat henne några gånger. Bättre människa får man leta efter. Det ger mig gott hopp om Uppsala. Man kanske kan hitta själsfränder av en slump?

På fredag bär det av till vad jag har hört ska vara storstädernas storstad, Barcelona! Det ska bli vad tjejerna på jobbet kallar en "kärleksweekend" som ska heta duga! Mycket rödvin och strosa på La Rambla hand i hand och se sådär kära ut. Tack och lov att vi inte är sånna där som bara sitter och glor uttråkat på varandra utan ett leende och utan något att prata om. Skratt är grunden för ett bra förhållande och det har vi aldrig haft brist på. 

När vi kommer hem så har vi en hektisk vecka framför oss, det ska skrivas hyreskontrakt med våra underbara hyresgäster, packas och säljas prylar på blocket. Om jag får som jag vill så kommer även röda korset få fullt upp men vi vet ju hur det brukar bli med det någon här hemma är lik sin mor...

Nu får jag en knuff i sidan, jag antar att det betyder att jag borde släcka...
Buenas noche amigos!


Välkommen till min nya blogg!

Hola!

Jag börjar med att skriva vilken skitsida det här är. En bugg gjorde att allt raderades på en knapptryckning, och nej, jag är inte tekniskt obegåvad!
(efter 10 djupa andetag...)

Så. Detta ska alltså bli bloggen om mitt nya steg i livet. Jag och T tar vårt pick och pack och lämnar vår älskade håla för att upptäcka livet i Uppsala för obestämmd tid framöver. Flytten kommer ske lite pö om pö under sista veckan i aug. och vi har lite smått börjat att rensa ut våra skrymslen för att börja packa.
Tanken med bloggen är att underhålla alla här hemma och i världen men även för att utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ha lite kul på kuppen. Ni som känner mig väl kan ju börja slå vad om hur länge jag kommer orka hålla på. Vi vet ju alla hur gott tålamod jag har.

Lite regler för att underlätta och hålla mitt mog uppe:

1. Jag stavar som en kråka. Jag lovar att göra mitt bästa men det är strängt förbjudet att kommentera. Gör ni det så skriver jag på spanska iställer, få se hur ni gillar det!
2. Ta allt jag skriver med en stor skopa salt.  Jag har som ni vet en förmåga att överdriva. Ja, ni ser ju, en STOR SKOPA!
3. Om jag gråter så kom inte och hämta mig. Är det något jag har lärt mig av systrarna Hylander så är det att det är ok att ha smärre livskriser, ofta.
4. Jag får lov att svära, synda och bli ateist utan att någon ska få proppar eller hjärtattacker. Ni vet vilka ni är...

Jag vill nu inviga mitt första inlägg med att tacka min mamma och pappa och deras andra hälfter för den nya datorn och för all hjälp på vägen.

PUSS

RSS 2.0